Navigatie overslaan

Ik heb de privacyverklaring van de gemeente Groningen gelezen en ga akkoord met de verwerking van de door mij ingevulde persoonsgegevens.

Terug naar overzicht

06 maart 2020

in uitvoering: werkzaamheden aan het water- en gasnet pelsterstraat

Vanaf 9 maart 2020 start de firma Visser & Smit Hanab in opdracht van Enexis Netbeheer en Waterbedrijf Groningen met werkzaamheden in de Pelsterstraat. De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van een nieuwe hoofdleiding voor gas en water en het (gedeeltelijk) vernieuwen van huisaansluitingen. De werkzaamheden duren tot eind oktober dit jaar.

Het vervangen van de leidingen wordt in verschillende fasen uitgevoerd, zodat de weg maximaal toegankelijk blijft. Tijdens de werkzaamheden blijft de toegang tot woningen en/of bedrijfspanden gegarandeerd. De weg wordt tijdelijk versmald ter hoogte van het werkvak waar dan de containers staan en de leidingen worden gelegd. Het doorgaand fietsverkeer blijft doorgang vinden. De tijden voor de bevoorrading van winkels blijft zoals het nu ook is. Verkeersregelaars zullen de bevoorrading begeleiden. Bij wegkruisingen zal het verkeer worden omgeleid.