Navigatie overslaan

Ik heb de privacyverklaring van de gemeente Groningen gelezen en ga akkoord met de verwerking van de door mij ingevulde persoonsgegevens.

Terug naar overzicht

11 februari 2020

in uitvoering: werkzaamheden de laan

Het wegdek in De Laan is toe aan onderhoud. Broekema verricht hiertoe werkzaamheden in opdracht van de gemeente. Vanaf maandag 24 februari 2020 start fase 3 en is de straat gestremd. In onderstaande figuur is dit met rood aangeven. Broekema werkt vanaf de Uurwerkersgang richting de ingang parkeergarage RUG/Harmonie. Deze fase duurt circa 4 weken, daarna zal direct fase 4 starten (deel parkeergarage RUG – Visserstraat).

Doorgaand fiets- en autoverkeer in De Laan is tijdens de werkzaamheden van fase 3 gestremd. Autoverkeer van en naar de parkeergarage van het Harmoniegebouw kan deze bereiken via de Visserstraat. Moet u met de auto bij De Laan 2 en huisnummers 1 t/m 13 zijn? Dan is dit bereikbaar via de Turftorenstraat.

Fietsverkeer uit de richting Verlengde Visserstraat naar de Vismarkt kan via de Oude Kijk in ’t Jatstraat. Dit geldt ook in omgekeerde richting.