Navigatie overslaan

Ik heb de privacyverklaring van de gemeente Groningen gelezen en ga akkoord met de verwerking van de door mij ingevulde persoonsgegevens.

Terug naar overzicht

16 januari 2019

werkzaamheden kabels en leidingen Turfsingel

Op maandag 21 januari zijn werkzaamheden gestart in het deel van de Turfsingel tussen Kattenhage en Sint Jansstraat. Enexis Netbeheer, Waterbedrijf Groningen en de gemeente Groningen vervangen daar – aan de binnenzijde van dit deel van de Diepenring – de gas- en/of waterleiding en de openbare verlichtingskabels. Rond 29 maart is het werk klaar. In verband et het werk is doorgaand autoverkeer niet mogelijk. Er staat een omleidingsroute aangegeven.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Visser & Smit Hanab (V&SH). De werkzaamheden zullen enige hinder en ongemak veroorzaken. Dit is helaas onvermijdelijk. Het gaat daarbij om ongemak met parkeren en mogelijk geluids- en verkeershinder.

Het wegvak tussen Kattenhage en de Sint Jansstraat wordt dagelijks gestremd voor doorgaand verkeer tussen ca 08:00-16.00. Deze stremming is noodzakelijk om een veilige werkomgeving te creëren. Tijdens deze stremming wordt een duidelijke omleiding ingesteld conform de eisen van de gemeente Groningen. Woningen en bedrijfspanden blijven tijdens de werkzaamheden goed te voet bereikbaar. Parkeren langs dit deel van de Diepenring is gedurende de werkzaamheden niet mogelijk.