Kattenbrug

Omgevingsmelding doen

Heeft u richting aannemer Heijmans een klacht of wilt u een melding maken met betrekking tot de werkzaamheden Kattenbrug e.o?

Klik dan hieronder en vul het formulier in. Heijmans reageert dan zo spoedig mogelijk.

Als u een melding doet, gaat u akkoord met de privacyverklaring van Heijmans

Laatste nieuws

Bijgewerkt 17 maart 2022

Op vrijdag 11 februari reden de eerste bussen over de Kattenbrug. Hoewel de brug nu gebruiksklaar is, moet er nog een aantal laatste puntjes op de i worden gezet. Zo wordt er onder andere nog gewerkt aan de verlaagde kade aan de westzijde van het Schuitendiep. Tot juni rijden er daarom alleen OV-bussen over de brug die vanaf het Gedempte Zuiderdiep komen, rechtsaf gaan richting het Damsterplein en vice versa. Vanaf 17 juli wordt de brug volledig in gebruikgenomen. Dan verdwijnen de bussen ook van de Grote Markt. De busroutes gaan dan via Gedempte Zuiderdiep-Kattenbrug-Schuitendiep-Turfsingel-W.A. Scholtenstraat naar UMCG Noord aan de Bloemsingel en vice versa. De bussen gaan dan niet meer via de Kreupelstraat, Grote Markt en Gelkingestraat/Oosterstraat, maar via de Diepenring. De nieuwe binnenstadshaltes bevinden zich bij het Gedempte Zuiderdiep, de Stadsschouwburg en het Provinciehuis.

Bomen Schuitendiep 
Onlangs zijn bomen aangeplant aan de Schuitendiepkant bij de Kattenbrug. Maar die waren te klein, dat viel ons ook op. De struiken hebben wel de juiste afmeting, maar de bomen zijn echt te klein. Wij zijn intern nagegaan hoe het is gekomen dat de verkeerde, lees te kleine qua stamomvang, bomen zijn geplant. Als gevolg van drukte zijn er twee bestellingen gedaan, de ene correct, de ander niet correct. De niet-correcte zijn geleverd en geplant. Daarop hebben we ingegrepen en er voor gezorgd dat in de week van 23 maart alsnog de juiste bomen met de correcte stamomvang worden geplant.

Lees hier ook eerdere nieuwsberichten: 

 

Kattenbrug

oude situatie

nieuwe situatie

‘De afbeelding rechts geeft een impressiebeeld. Dit kan afwijken van het uiteindelijk ontwerp.’

Kaart

Op de kaart worden de punten aangegeven die voor dit project van toepassing zijn.

Bijlagen Kattenbrug

Ik heb een vraag

Heeft u een vraag over dit project, dan kunt u deze hieronder stellen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.