Westersingel

De Westersingel wordt opnieuw ingericht. De aanleiding hiervoor is het busverkeer dat veel trillingen met zich meebrengt. Daarom worden er anti-trillingsschermen onder het trottoir in de weg geplaatst, die de overlast voor de aangrenzende panden vermindert. Ook wordt de rijbaan versmald en de trottoirs verbreed. Langs de kant van de weg komt een laad- en losstrook ter hoogte van de huisnummers 5 t/m 9. Om het aantal geparkeerde fietsen te reguleren, worden er rode fietsparkeerplaatsen aangebracht op het trottoir. Als laatste wordt de bestrating in de rijweg nabij de Aweg/Astraat vervangen door asfalt en worden de natuurstenen banden in de rijweg opnieuw aangebracht.

De werkzaamheden zijn op maandag 17 oktober 2022 gestart en zijn in delen uitgevoerd. Eerst is er gewerkt aan de oostkant en daarna aan de westkant. Als laatste zou op 13 en 14 december de bestrating vervangen worden door asfalt, waardoor de weg ook tijdelijk gestremd zou zijn. Vanwege het koude weer zijn de werkzaamheden echter uitgesteld tot april/mei 2023.

Westersingel

Kaart

Op de kaart worden de punten aangegeven die voor dit project van toepassing zijn.

Ik heb een vraag

Heeft u een vraag over dit project, dan kunt u deze hieronder stellen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.