Westersingel

De Westersingel wordt opnieuw ingericht. De aanleiding hiervoor is het busverkeer dat veel trillingen met zich meebrengt. Daarom worden er anti-trillingsschermen onder het trottoir in de weg geplaatst, die de overlast voor de aangrenzende panden vermindert. Ook wordt de rijbaan versmald en de trottoirs verbreed. Langs de kant van de weg komt een laad- en losstrook ter hoogte van de huisnummers 5 t/m 9. Om het aantal geparkeerde fietsen te reguleren, worden er rode fietsparkeerplaatsen aangebracht op het trottoir. Als laatste wordt de bestrating in de rijweg nabij de Aweg/Astraat vervangen door asfalt en worden de natuurstenen banden in de rijweg opnieuw aangebracht.

De werkzaamheden starten op maandag 17 oktober 2022 en worden in delen uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden zullen alle panden ter voet bereikbaar blijven. Eerst wordt er gewerkt aan de oostkant, daarna aan de westkant en als laatste wordt de bestrating vervangen door asfalt. De werkzaamheden duren ongeveer tot de kerst 2022.

Westersingel

Kaart

Op de kaart worden de punten aangegeven die voor dit project van toepassing zijn.

Ik heb een vraag

Heeft u een vraag over dit project, dan kunt u deze hieronder stellen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.