Navigatie overslaan

Ik heb de privacyverklaring van de gemeente Groningen gelezen en ga akkoord met de verwerking van de door mij ingevulde persoonsgegevens.

Terug naar overzicht

28 juni 2019

In uitvoering: Spilsluizen en Ebbingestraat

Aan Spilsluizen wordt vanaf de Oude Boteringestraat tot en met kruising Oude Ebbingestraat de gasleiding vervangen. Tijdens de werkzaamheden wordt er gebruik gemaakt van een grondzuiger. Dit zorgt voor een schone werkomgeving.

Hoe lang duren de werkzaamheden Spilsluizen ?

De werkzaamheden worden in verschillende fases uitgevoerd.

In week 25 worden gestart met werkzaamheden in de stoep op de hoek bij Eerste Drift Spilsluizen, duur circa 1 week. Daaropvolgend worden er werkzaamheden uitgevoerd in de stoep op de hoek bij de Oude Ebbingestraat, duur circa 1 week.

Na de bouwvakvakantie (week 34) worden de werkzaamheden Spilsluizen hervat in de rijbaan (asfalt). Voor deze werkzaamheden volgt een extra brief, met nadere toelichting over de duur en overlast van de werkzaamheden.

Wat betekent dit voor de bereikbaarheid van uw woning/pand?

  • Spilsluizen wordt enkele werkdagen tussen 7:00 uur – 16:30 uur gestremd voor doorgaand verkeer ter hoogte van de stoplichten bij Oude Ebbingestraat. Deze stremming is noodzakelijk om een veilige werkomgeving te creëren. Tijdens deze stremming wordt een duidelijke omleiding ingesteld.
  • Uw woning of bedrijfspand blijft tijdens de werkzaamheden goed te voet bereikbaar. Dit gebeurt door middel van een loopbrug met leuning voor de voordeur van uw pand.
  • Indien u mindervalide of slecht ter been bent, kunt u contact met ons opnemen. Zie daarvoor het onderstaande telefoonnummer. Wij zorgen dan voor een passende oplossing.