Navigatie overslaan

Ik heb de privacyverklaring van de gemeente Groningen gelezen en ga akkoord met de verwerking van de door mij ingevulde persoonsgegevens.

Terug naar overzicht

14 juni 2019

In uitvoering: Vervangen gasleiding Gedempte Kattendiep

Enexis Netbeheer gaat vanaf woensdag (19 juni 2019) de bestaande gasleiding op de kruising Ged. Kattendiep vervangen, dit om het gasnet betrouwbaarder en toekomstbestendig te maken. Aannemer Visser & Smit Hanab (V&SH) voert deze werkzaamheden uit in opdracht van Enexis Netbeheer.

Wat houden de werkzaamheden voor u in:

  • Het Ged. Kattendiep wordt afgesloten vanaf de Oosterstraat tot aan het Schuitendiep voor alle doorgaande verkeer vanaf woensdag 19 juni 21:45 uur tot en met donderdag 20 juni 05:45 uur. De parallelweg van de Ged. Kattendiep blijkt wel toegankelijk. Hieronder vind u een tekening van de tijdelijke verkeersituatie tijdens de werkzaamheden. Het busverkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid.

Duur van de werkzaamheden

De werkzaamheden zijn gepland op woensdag 19 juni 2019 van 21:45 uur tot en met donderdag 20 juni 05:45 uur.

Vanzelfsprekend stellen wij, naast alle zorgvuldige voorbereidingen, ook tijdens de uitvoering alles in het werk om het ongemak zo veel mogelijk te beperken. Helaas zal er altijd sprake zijn van enige overlast tijdensa de uitvoering van de werkzaamheden. Het betreft geluidshinder van een graafmachine en trilplaten en enige hinder van tijdelijke verlichting. Wij vragen hiervoor uw begrip.