Navigatie overslaan

Ik heb de privacyverklaring van de gemeente Groningen gelezen en ga akkoord met de verwerking van de door mij ingevulde persoonsgegevens.

Terug naar overzicht

17 december 2019

in uitvoering: vervanging gele stenen tingtangstraatje en het koude gat

Begin januari 2020 vervangt Avitec in opdracht van de gemeente Groningen de gele straatstenen in het Tingtangstraatje en het Koude gat, in het gebied tussen de Vismarkt en de Herestraat.

Het vervangen van de gele stenen wordt gefaseerd uitgevoerd. Dit betekent dat een groot deel van de straat gedurende de werkzaamheden toegankelijk blijft. We starten op 6 januari. De verwachting is dat half februari de werkzaamheden zijn afgerond. Op de onderstaande afbeelding staat de werkwijze aangegeven. Het werk levert overlast en hinder op en om dit te beperken zal er alleen overdag gewerkt worden om de bereikbaarheid van de panden te waarborgen.

Fietsen

Tijdens de uitvoering, van begin januari tot en met half februari, is het niet toegestaan om fietsen te parkeren in het Tingtangstraatje en het Koude Gat. Geparkeerde fietsen zullen worden verwijderd en naar de gemeentelijke fietsenstalling aan de Travertijnstraat in Vinkhuizen worden gebracht.