Navigatie overslaan

Ik heb de privacyverklaring van de gemeente Groningen gelezen en ga akkoord met de verwerking van de door mij ingevulde persoonsgegevens.

Terug naar overzicht

14 januari 2020

in uitvoering: werkzaamheden langs grote kromme elleboog

Enexis Netbeheer vervangt de gasleiding in het voetpad van de Grote Kromme Elleboog. Dit gebeurt om het gasnet betrouwbaarder en toekomstbestendig te maken. Aannemer A.Hak voert de werkzaamheden uit in opdracht van Enexis Netbeheer.

Hoe lang duren de werkzaamheden?

Fase 1, vanaf de Oude Kijk in ’t Jatstraat t/m Grote Kromme Elleboog 5-5A, start op maandag 20-01-2020 en de verwachting is dat deze werkzaamheden op vrijdag 7-2-2020 zijn afgerond;

Fase 2, vanaf de Oude Kijk in ’t Jatstraat t/m Grote Kromme Elleboog 12, start op maandag 10-2-2020 en de verwachting is dat deze werkzaamheden vrijdag 28-2-2020 zijn afgerond;

Fase 3, de splitsing A Kerkstraat/Grote Kromme Elleboog uitvoering in week 9-2020.

De werkzaamheden worden uitgevoerd op werkdagen van 7:00 tot circa 16:30 uur. Tijdens de werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van een grondzuiger. Dit zorgt voor een schone werkomgeving. De werkzaamheden kunnen hinder opleveren.

Tijdens de werkzaamheden wordt de Grote Kromme Elleboog afgesloten voor autoverkeer. De straat blijft toegankelijk voor fietsers en voetgangers.