Navigatie overslaan

Ik heb de privacyverklaring van de gemeente Groningen gelezen en ga akkoord met de verwerking van de door mij ingevulde persoonsgegevens.

Terug naar overzicht

16 januari 2018

Werkzaamheden Schuitemakersstraat

KPN NetwerkNL start maandag 22 januari met werkzaamheden aan het ondergrondse netwerk in de Schuitemakersstraat, de zijstraat van de Munnekeholm. Dat heeft alles te maken met een oude telefooncentrale die daar staat en die verhuisd wordt. Daardoor ligt de straat tijdelijk open. Van maandag 22 januari tot en met vrijdag 16 maart is de Schuitemakersstraat afgesloten voor al het verkeer. Na 16 maart is de Schuitemakersstraat volgens KPN NetwerkNL weer open voor verkeer, maar wordt er nog wel tot en met eind juni in de straat doorgewerkt. Om overlast te beperken vinden er ook werkzaamheden ’s nachts plaats. Deze werkzaamheden veroorzaken geen geluidsoverlast en zorgen ervoor dat men sneller klaar is. Graafwerkzaamheden worden overdag uitgevoerd. Door de stoepen zoveel mogelijk intact te laten en in een uiterst geval loopplanken te plaatsen blijven woningen, winkels en ondergrondse containers toegankelijk. In overleg met de gemeente herstelt de aannemer na de graafwerkzaamheden het straatwerk tijdelijk. Aan het eind van alle werkzaamheden, eind juni, volgt definitief straatwerk.

Voor bewoners van de Schuitemakersstraat organiseert KPN NetwerkNL een inloopavond over de werkzaamheden in de Schuitemakersstraat. Bewoners en andere geinteresseerden kunnen op woensdag 31 januari tussen 17.00 uur en 21.00 uur langskomen in de Aa-kerk, op een moment dat hen het beste past. Daar zijn specialisten van KPN NetwerkNL en mensen van de aannemer aanwezig om vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de werkzaamheden. Eventuele klachten kunnen worden opgelost. Ook wordt de planning van de werkzaamheden dan toegelicht. Bewoners die dan niet in de gelegenheid zijn om langs te komen kunnen hun vragen voorleggen aan de klantenservice van KPN NetwerkNL, via 088 006 37 44 of support@kpnnetwerk.nl.

Locatie: Der Aa-kerk, in de voormalige sacristie, Akerkhof 2.
Datum en tijd: woensdag 31 januari, 17.00 – 21.00 uur