Navigatie overslaan

Ik heb de privacyverklaring van de gemeente Groningen gelezen en ga akkoord met de verwerking van de door mij ingevulde persoonsgegevens.

Terug naar overzicht

19 oktober 2020

Denk jij ook mee over de Grote Markt?

Vorige week stond er op de Grote Markt een expositie over de plannen voor het plein. Voorbijgangers konden langs grote informatieborden lopen om de eerste schetsen en ideeën voor de Grote Markt te bekijken. Naast informatie boden de borden ook een zitplek aan voorbijgangers die even van het herfstzonnetje wilden genieten of een patatje wilden eten. Gedurende de expositie stonden er ook een aantal tijdelijke bomen op het plein. Deze bomen gaven een beeld van hoe bomen een plek zouden kunnen krijgen op de Grote Markt.

Niet geweest? Geen probleem. Alle informatie is ook te vinden op de website jouwgrotemarkt.groningen.nl. Hier kun je ook tot 15 november meepraten over de eerste ideeën en schetsen voor de Grote Markt. Mede op basis van alle reacties maken we aansluitend een Programma van Eisen waarin staat waaraan het definitieve ontwerp van de Grote Markt moet voldoen. Praat jij ook mee?