Navigatie overslaan

Ik heb de privacyverklaring van de gemeente Groningen gelezen en ga akkoord met de verwerking van de door mij ingevulde persoonsgegevens.

Terug naar overzicht

12 september 2019

in uitvoering: werkzaamheden en omleidingen kruispunt Guldenstraat/Zwanestraat/Oude Boteringestraat/Grote Markt

De aannemers A.Hak, Van Voskuilen en Visser & Smit Hanab verrichten werkzaamheden aan de gasleidingen in opdracht van Enexis Netbeheer in de Oude Boteringestraat, Spilsluizen, Vismarkt en Guldenstraat.

Werkzaamheden en omleidingen

De werkzaamheden in de Guldenstraat gaan binnenkort over naar een volgende fase. Tussen 16 september en 11 oktober is het kruispunt Guldenstraat/Zwanestraat/Oude Boteringestraat/Grote Markt grotendeels gestremd voor gemotoriseerd verkeer. Om de omgeving rond dit kruispunt bereikbaar te houden, wordt het verkeer omgeleid. Ook worden op bepaalde gedeeltes de rijrichtingen tijdelijk aangepast. Vanaf 21 september 2019 zal er een kleine wijziging ter hoogte van de Harderwikerstraat in de omleiding worden doorgevoerd. Verkeer wordt met borden omgeleid. Op de onderstaande kaartjes vindt u een overzicht van de omleidingen.

Venstertijden

Enkel tijdens venstertijden zal in deze periode de richting Guldenstraat – Grote Markt open worden gesteld voor gemotoriseerd verkeer. Woningen, winkels en bedrijven blijven tijdens de uitvoering van de werkzaamheden altijd te voet bereikbaar.

Omleidingsroute van 16 september 2019 tot 23 september 2019

Omleidingsroute van 23 september 2019 tot 11 oktober 2019