Navigatie overslaan

Ik heb de privacyverklaring van de gemeente Groningen gelezen en ga akkoord met de verwerking van de door mij ingevulde persoonsgegevens.

Terug naar overzicht

08 juni 2023

Meer weten over de nieuwe verkeerssituatie op de Grote Markt? Kom naar de informatiebijeenkomst op 14 juni!

Op de Grote Markt wordt volop gewerkt aan de nieuwe inrichting. Het plein wordt meer ingericht op verblijf en minder op doorgaand verkeer. Dit heeft ook effect op de verschillende verkeersstromen en verkeersgebruikers op het plein. Zo worden de taxistandplaatsen verplaatst naar de randen van het plein en zijn in juli 2022 de bussen al een nieuwe route gaan rijden langs de Diepenring. Ook komen er nieuwe routes voor fietsers en logistiek verkeer.

Om iedereen op de hoogte te brengen van de nieuwe verkeerssituatie op de Grote Markt, wordt er op woensdag 14 juni 2023 tussen 16.30 – 19.30 uur een informatiebijeenkomst georganiseerd in de hal van het gemeentelijk kantoor op het Gedempte Zuiderdiep 98. Tijdens deze bijeenkomst is er informatie beschikbaar over de verschillende verkeersstromen en zijn er verkeerskundigen aanwezig om vragen te beantwoorden. Iedereen kan binnenlopen op het moment dat het hem/haar het beste schikt.

Meer weten over de plannen voor de Grote Markt? Kijk op jouwgrotemarkt.groningen.nl.