Navigatie overslaan

Ik heb de privacyverklaring van de gemeente Groningen gelezen en ga akkoord met de verwerking van de door mij ingevulde persoonsgegevens.

Terug naar overzicht

18 maart 2021

‘t Pannekoekschip verhuist naar noordzijde Oosterhaven

Het Pannekoekschip gaat verhuizen. De ondernemers van ’t Pannekoekschip hebben samen met de gemeente naar een nieuwe locatie gezocht. De meest geschikte locatie is een plek aan de noordzijde van de Oosterhaven (zie het kaartje hieronder).

Op deze nieuwe locatie willen de ondernemers van ’t Pannekoekschip hun intrek nemen in een nieuw schip: de Johanna. Dit schip is iets groter dan het huidige schip, heeft een modernere inventaris en een verzonken terras op het dek.

Voordat ’t Pannekoekschip kan gaan verhuizen, moet er nog veel gebeuren. Zo moeten er nog diverse vergunningen worden aangevraagd, komen er nog mogelijkheden voor zienswijzen en zal ’t Pannekoekschip een aantal aanpassingen moeten doen om hun schip op een goede wijze te kunnen afmeren en exploiteren.

Omwonenden van Oosterhaven/Oosterkade zijn per brief op de hoogte gesteld van de komst van het schip. Lees hier de brief die zij hebben ontvangen.


Nieuwe locatie ’t Pannekoekschip

De nieuwe locatie voor ’t Pannekoekschip


Het nieuwe schip: De Johanna