Navigatie overslaan

Ik heb de privacyverklaring van de gemeente Groningen gelezen en ga akkoord met de verwerking van de door mij ingevulde persoonsgegevens.

Terug naar overzicht

15 juni 2023

VRIJDAG Muziek komt tijdelijk naar de Akkerstraat 99

In de Sint Jansstraat wordt een nieuw gebouw voor VRIJDAG gebouwd en daarom moet de muziekafdeling van VRIJDAG tijdelijk naar een andere locatie uitwijken. Vanaf de zomer neemt VRIJDAG voor circa drie jaar haar intrek in De Studio aan de Akkerstraat 99. Hier vinden dan alle muzieklessen plaats; solo-lessen, groepslessen, er zijn oefenruimtes voor bands en een grote zaal voor koren, orkesten, ensembles en optredens. Momenteel worden alle ruimtes klaar gemaakt. Op dit kaartje krijg je een indruk van alle muziekstudio’s die er straks zijn. Vanaf 11 september geven we je graag een rondleiding door het pand.

In 2026 hoopt de gemeente de sleutel van het nieuwe pand te kunnen overhandigen aan VRIJDAG. Aan de Sint Jansstraat 7 staat dan een geweldig nieuw gebouw voor Muziek, Theater en Beeldende kunst: alle creatieve makers op één plek in het centrum van Groningen. Meer informatie: bijvrijdag.nl/nieuwbouw